Menu

Αφροδίτη - Εξάγωνα ή Τρίγωνα

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Άρη. Πρόκειται για τυχερές γενέθλιες όψεις, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων. Το άτομο είναι ελκυστικό προς το αντίθετο φύλο και μπορεί να έχει πολλές αισθηματικές υποθέσεις. Έχει μεγάλη επιθυμία για την ομορφιά και μπορεί να επιδίδεται σε κάποια καλλιτεχνική ασχολία. Θέλει να φέρνει τους ανθρώπους κοντά, είναι κοινωνικό και πιο ευτυχισμένο όταν περιβάλλεται από άλλους. Γενικά, πρόκειται για ένα μη ανταγωνιστικό άτομο, το οποίο προτιμά την ειρήνη και την ηρεμία. Είναι μάλλον τυχερό σε οικονομικά ζητήματα και μπορεί να κερδίσει από κάποια κληρονομιά ή από συνεργασίες. Ακόμη, οφέλη μπορεί να προκύψουν από επιχειρήσεις, σπορ, καλλιτεχνία, τη διαφήμιση ή τη διακόσμηση. Με τις όψεις αυτές μπορεί να υπάρξει ξαφνικός ή πρώιμος γάμος.

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Δία. Οι ευνοϊκές όψεις Αφροδίτης-Δία αποτελούν ένδειξη για τυχερά γεγονότα στη ζωή του ατόμου, γάμο και κοινωνική επιτυχία. Τα υψηλά κίνητρα και οι φιλοδοξίες μπορούν να φέρουν δημοτικότητα, εκτίμηση και σεβασμό από τους άλλους. Οι αισθηματικές υποθέσεις τείνουν να έχουν καλή έκβαση - ο γάμος πιθανό να είναι πετυχημένος και ευτυχισμένος. Καθώς η ζωή προχωράει το άτομο γίνεται πιο γενναιόδωρο, κοινωνικό, φιλόξενο, και αισιόδοξο. Ο άνθρωπος με αυτές τις πλανητικές όψεις εκτιμά την ομορφιά και επιθυμεί κομψά και πολυτελή περιβάλλοντα. Στα οικονομικά, κέρδη μπορεί να προέλθουν από κοινωνικές επαφές, ταξίδια και υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, άτομα επιρροής, εταιρείες και οργανισμούς.

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Κρόνο. Οι γενέθλιες αυτές όψεις προικίζουν το άτομο με μια αίσθηση καθήκοντος, νομιμοφροσύνης και υπευθυνότητας. Ακόμη, δίνουν αντοχή στο γάμο και τις στενές σχέσεις. Ο άνθρωπος είναι έντιμος και σταθερός στα αισθήματα του, ο χαρακτήρας του ή της συντρόφου και τα εσωτερικά χαρίσματα μετράνε περισσότερο για αυτόν από την εξωτερική εμφάνιση. Επίσης, οι φιλίες του είναι γενικά σταθερές και διαρκείς. Έχει αυτοέλεγχο και την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής. Γενικά, οι ευμενείς σχέσεις Κρόνου-Αφροδίτης ενισχύουν το χαρακτήρα του ανθρώπου δίνοντας μια τάση για οικονομία και επιχειρηματική ικανότητα, η οποία χαρακτηρίζεται από μέθοδο, σύστημα και εκμετάλλευση των ευκαιριών. Τα οικονομικά οφέλη μπορεί να προέλθουν κυρίως από ηλικιωμένα άτομα, επενδύσεις, εταιρίες, τραπεζικές εργασίες και ακίνητα.

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Ουρανό. Οι όψεις αυτές δίνουν στο άτομο μια ιδιαίτερη γοητεία και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα. Σηματοδοτούν πρωτοτυπία σκέψης σε συνδυασμό με ευρύτητα απόψεων - μια φωτεινή, γρήγορη, διαισθητική  και εμπνευσμένη διανοητικότητα. Το άτομο είναι δημοφιλές, ρομαντικό, πνευματώδες, διασκεδαστικό και αυθόρμητο. Ευχαριστιέται με τις εκπλήξεις και με οτιδήποτε δίνει ενδιαφέρον στη ζωή. Είναι ανεξάρτητο και θέλει αρκετή ελευθερία στις σχέσεις του με τους άλλους. Έλκεται από ασυνήθιστα άτομα και προτιμάει τις νέες αντιλήψεις και τις μοντέρνες τάσεις της τέχνης. Με την πάροδο του χρόνου ο χαρακτήρας αυτού του ανθρώπου γίνεται πιο εξευγενισμένος και δίκαιος, πιο κοινωνικός και προοδευτικός. Στα επαγγελματικά, οι όψεις είναι ένδειξη επιτυχίας μέσω εταιριών, ταξιδιών, επιστήμης, εκδόσεων, φιλοσοφικών ή εκπαιδευτικών κινημάτων, έρευνας, εφευρέσεων ή μέσω της πολιτικής.

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Ποσειδώνα. Αυτές οι γενέθλιες όψεις βελτιώνουν τις καλλιτεχνικές ικανότητες, εξευγενίζουν τη φαντασία και δυναμώνουν την κοινωνική, φιλανθρωπική και αισθηματική φύση του ατόμου. Ακόμη, σηματοδοτούν κοινωνική δημοτικότητα και φιλία. Γενικά, πρόκειται για ένα ευαίσθητο άτομο με αρκετή καλλιτεχνική φαντασία και την ικανότητα να δημιουργεί όμορφα πράγματα ή περιβάλλοντα. Ηρεμεί με τη μουσική, η οποία του επιτρέπει να ταξιδεύει με τη φαντασία του, και μπορεί να έχει κάποιο μουσικό ταλέντο. Είναι ευσπλαχνικό και θέλει να βοηθάει αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Στα οικονομικά, το άτομο είναι τυχερό σε ζητήματα που σχετίζονται με μεγάλους οργανισμούς, τη ναυσιπλοΐα και τα κέντρα αναψυχής, ιδίως αυτά που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Πλούτωνα. Οι όψεις χαρακτηρίζουν ένα άτομο βαθιά συναισθηματικό, με ισχυρή σεξουαλικότητα. Οι στενές σχέσεις είναι πρωταρχικές για τον άνθρωπο αυτό, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ζωής του μπορεί να έχει δραματικές αλλαγές εξαιτίας των αισθημάτων του. Μια δυνατή προσωπικότητα, πάντα ικανή να δει το καλύτερο στους άλλους, με κατανόηση για τους απόκληρους της ζωής και συμπάθεια για τα προβλήματα των φίλων. Έχει δυνατά αισθήματα ή πόθους και ένα ισχυρό ένστικτο αναπαραγωγής. Διαθέτει ζωικό μαγνητισμό, ο οποίος δεν περνάει απαρατήρητος από το άλλο φύλο. Έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την ελκυστικότητα και τη γοητεία του προκειμένου να μεταχειρίζεται τους άλλους. Η μεγάλη δημιουργική ικανότητα αυτού του ατόμου μπορεί να βρει έκφραση σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Ωροσκόπο. Οι γενέθλιοι αυτοί συνδυασμοί αυξάνουν την αίσθηση της ομορφιάς και δυναμώνουν τα αισθήματα του ατόμου. Κάνουν τον άνθρωπο κοινωνικό, με μια ευγενική και βολική φύση. Ακόμη, δείχνουν ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και την επιθυμία για όμορφα, πολυτελή και αρμονικά περιβάλλοντα.
 
Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Μεσουράνημα. Καλές όψεις για τα επαγγελματικά, οικογενειακά και κοινωνικά ενδιαφέροντά του ανθρώπου. Το άτομο μπορεί να ωφεληθεί από την εύνοια των ανωτέρων του, άλλων ισχυρών ανθρώπων και ανθρώπων εξουσίας.

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Βόρειο Δεσμό. Οι όψεις φέρνουν κάποια καλοτυχία στα κοινωνικά  και οικογενειακά θέματα.

Loading